AGAI

Moderator: VACC stuff

Re: AGAI

Postby Algis » 28 Jan 2010, 19:20

Sveikas!
Apie mokslus plius minus Tau paaiškino. Norėčiau patart dėl ydingos laikysenos - pradėk plaukiot, lankyk baseino treniruotes pas treneres. Situacija iškart pagerės.
Aš pats vienuolikti metai kaip plaukioju ir esu matęs daug žmonių su tokia pat problema kaip tavo - visiem stuburas atsistatė (buvo atvejis, kai netgi stuburas buvo S raide išlinkęs ir persisukęs, žmogus labai stengėsi ir jam pavyko pasiekt rezultatą :) ). Tiesiog įdėk šiek tiek pastangų į šitą reikalą ir iki stojimo į AGAI viskas atsistatys :wink:
LT-vACC Events Director | FlyLVA member
Image
If flying were the language of man, soaring would be its poetry... Image
Algis

Skype ID: algisrr

Postby Linoleumaz » 29 Jan 2010, 18:10

O, ačiū visiems už atsakymus, negalvojau kad tiek daug jų gausiu. Labiausiai bijau, kad jei jau viskas laimingai, įstoji, mokais, baigi ir negauni darbo..? siaubas tada, ką daryt? ar AGAI suteikia nemokamas vietas mokytis? Nes tada betkokiu atveju aš imu paskolą.
Linoleumaz

Postby sklandytojasml » 07 Feb 2010, 22:28

Sveiki visi,
Planuoju mėginti stoti į AGAI aviacinę mechaniką.
Norėčiau kad kas nors patvirtintų, kad stojant užtenka tik mokyklinio anglų kalbos pažymio. Kiek domėjausi tai taip ir yra, tik prieš kelias savaites į mano rankas patekusiame lapelyje buvo nurodyti reikalingi dalykai, tarp kurių ir anglų k. bet nebuvo atskirai surašyta kur reikalingas pažymys, o kur egzaminas. Tai mane suglumino, ar tik nereiks egzamino?
Šiam egzaminui visai nesiruošiu, tikiuosi tik gero metinio pažymio. Tad prašau išvaikykit mano abejones :)

Dėkui
sklandytojasml

Postby Juozas » 08 Feb 2010, 11:05

Labas,

Į šitą klausimą Arvydas tau atsakys tiksliausiai, bet mano nuomone anglų kalba aviacijoje būtina. Be to, jei nepasiseks įstoti AGAI, stojant kiturbeveik visur anglų kalba būtina.
My dream is to fly, over the rainbow, so high...
Juozas

Skype ID: Juozakas600

Postby laz3ri5 » 08 Feb 2010, 20:13

Martynai, anglu kalbos reikalingas tik metinis pazymys :) (bent taip buvo iki siu metu, kas bus siemet, dar nezinia)
Image
laz3ri5

Skype ID: laz3li5

Postby Arvydas » 08 Feb 2010, 20:54

sklandytojasml wrote:Norėčiau kad kas nors patvirtintų, kad stojant užtenka tik mokyklinio anglų kalbos pažymio.

Tiesa, stojant užtenka ir metinio anglų k. pažymio. Iš bėdos galima stot ir be fizikos egzo. Konkursinių balų sandarą gali pasižiūrėti čia.
Image Image My photos at JetPhotos.net and Airliners.net
Arvydas

Skype ID: Kukanotas

Postby sklandytojasml » 08 Feb 2010, 21:54

Dėkui, galėsiu ramia širdimi eiti miegoti :D
sklandytojasml

Postby Linoleumaz » 23 Mar 2010, 23:14

Sveiki,

kitais mokslo metais būsiu 11-tokas ir norėčiau paklausti kokius dalykus reiktų rinktis, norint įstoti į VGTU AGAI? Be fizikos ir matematikos, ko dar reikia? Žinau, kad reiks kūno kultūros, o ar būtina mokintis istorijos ir chemijos? Ar galima stoti jų nesimokinus, o gal pasirinkti, tiesiog nelaikyti egzamino? Kokius dalykus mokykloje mokėsi/mokosi esami/būsimieji pilotai? Ačiū
Linoleumaz

Postby laz3ri5 » 24 Mar 2010, 18:55

labas. reikia laikyti matematikos, fizikos ir lietuviu kalbos egzaminus (lietuviu valstybini) ir uzsienio kalbos metinis pazymys reikalingas. Taip pat, galioja visos tos pacioas taisykles, kaip stojant i bet kuria technikos moklu specialybe. Istorijos ir chemijos nereikia, nebent nori tiktai tureti pazymi atestate. Kuno kulturos taip pat nereikia, tik kad jos negalima atsisakyti. :)
Image
laz3ri5

Postby Rolandas » 24 Mar 2010, 23:50

Tai, kad neaišku kaip čia bus dar su tais egzaminais ir stojimais. Keičias ten pastoviai tos tvarkos, dabar lygtai nebus atskirai valstybinių ar mokyklinių. Žodžiu reiktų iš pradžių pasiaiškinti esamą/būsimą tvarką. Bet bet pagrindiniai dalykai yra lietuvių kalba, matematika, fizika, taip pat anglų kalba.
Image
Rolandas

Skype ID: rolandas_90

Postby laz3ri5 » 25 Mar 2010, 15:53

Taip, su tvarka susipazines esu (nebent bus kaip pernai, keisis paskutine minute).. O del valstybiniu / mokykliniu egzaminu yra taip, kad nera mokykliniu egzaminu tu, kurie yra valstybiniai (tik lietuviu isimtis (yra ir valstybinis, ir mokyklinis)). Pvz.: matematikos, anglu, istorijos, fizikos, chemijos yra tik valstybiniai, o geografijos, dailes, muzikos, technologiju tik mokykliniai.
Image
laz3ri5

Postby Rolandas » 25 Mar 2010, 22:49

Tai kad pastarieji ir buvo tik mokykliniai. Kažką jau čia makaronus kabini man atrodo :)
Image
Rolandas

Skype ID: rolandas_90

Postby laz3ri5 » 25 Mar 2010, 22:56

Visai ne :) skaityk atidziai, ka rasau. As sakiau, kad yra mokykliniai tik tie, kuriu nera valstybiniu, o nesakau, kad kazkurie TAPO mokykliniais.
Image
laz3ri5

Postby laz3ri5 » 20 Jul 2010, 14:37

Na, kas siemet stoja i AGAI?
Image
laz3ri5

Postby Donatas » 21 Jul 2010, 16:28

Sveiki, nors man dar 2 metai iki stojimo, bet jau senai zinau, kad bandysiu stoti i orlaiviu pilotavima. Pastaruoju metu pradejau stipriai dometis paciu piloto darbu ir seip kilo pora klausimu, del idomumo. Tarkim jau baigi studijas, gauni CPL licencija na ir priima i darba kokia tai avia kompanija, tai tu is pradziu buni F/O, nes is kart niekas i captain nepriima, be patrities, taip? Kiek laiko mazdaug tuomet reik praleist uzimant F/O pareigas kol gali tapti captain? Ir dar vienas klausimas del VGTU, skaiciau, kad 2008 metais lyg, buvo, kad prideda prie stojimo balu uz tai jog sklandytuvu ir pan. bureli lankei. Tai ar jau siais metais toks dalykas panaikintas? Nes jei toks galioja ir galios dalykas, tuomet man jau reik kazkur ieskot tokiu bureliu, nes kur aplinkui gyvenu tai nieko panasaus nera :(
Donatas

PreviousNext

Return to Diskusijos/ Discussions