Reikia pagalbos.

Klausimai, pagalbos prasymai
Questions, request for assistance

Moderator: VACC stuff

Reikia pagalbos.

Postby bombasi » 22 Jan 2010, 12:49

Sveiki, esu čia visiškai žalias, todėl kilo daug klausimų. Nuo vaikystės patiko lėktuvai, bet tik prieš kelias dienas sužinojau, kad galima paskraidyti virtualiai. Apie lėktuvus praktiškai nieko nenusimanau, tiesiog man jie patinka, bet jais nesidomėjau. Tikiuosi atsakysit į daugumą klausimų.

1. Nuo ko man viską pradėti?
2. Čia būtini kokie nors modai ar pnš.?
3. Ar tai nebus per sunku trylikamečiui?
4. Kiek laiko trunka skrydis?
5. Ar užtenka paprasto FSX'o ir gali skrist?

Tikriausiai viskas. :)
bombasi

Re: Reikia pagalbos.

Postby joncia » 22 Jan 2010, 15:08

1.jei skraidysi virtualiai tai nuo frazeologijos ir viso radijo rysio vadovo
2.reikalingas tik SQUACK BOX kad prisijunkti prie tinklo, o modai tai tikrovisku orouostu atsisiuntimas i FSX kuriu daug.
3.jei mokysis tai gal ne.
4.ziurint kur skrysi,kaip su masina ar ilgai trunka vaziuoti.
5.uztenka paprasto FSX bet kaip rasiau ziurint is kokio i koki orouosta skrisi tai galesi atsisiusti scenery.

na kiek pats supratau tiek atsakiau
joncia

Postby Algis » 22 Jan 2010, 15:25

Sveikas! Visų pirma tradiciškai būkštelk porą sakinių apie save ČIA :wink:

1. Viską pradėti patarčiau nuo Flight Simulator sukurtų pamokų. Jei atidžiai viską vykdysi, daug kas, ko nežnojai, tūrėtų paaiškėti. Prie skraidymo online tinkle siūlyčiau pereiti tik tuomet, kai jau tikrai pasitikėsi savo jėgom ir sugebėsi be trikdžių skraidyti offline :)
2. Modai, t.y. scenery, įvairūs ir realistiškiau atkurti lėktuvai nėra būtini, bet patartina juos tūrėti ir naudoti. Tik tokiu atveju bus didesnis malonumas skraidant į/iš realistiškus oro uostus ir naudojantis puikiai atkurtomis lėktuvo sistemomis.
3. Niekas negimsta išmokęs. Tereikia noro ir viską pasieksi :) Dauguma mūsų pradėjo skraidyti virtualiai būdami 13-14 metų, todėl - per sunku nebus. Tik reiks įdėti šiek tiek pastangų :)
4. Skrydis trunka priklausomai nuo atstumo tarp atvykimo ir išvykimo taškų ir orlaivio greičio, su kuriuo skrendi.
5. FSX'o užtenka. Bet aš asmeniškai rekomenduočiau FS2004, kuriam yra žymiai daugiau sukurta papildymų. Na, nebent tavo sistema yra pakankamai galinga ir be trukdžių "paveža" naujausią Flight simulator versiją.

Tai tiek. Jei bus klausimų - pirma paieškok per "search" mygtuką puslapio viršutinės dalies dešinėje pusėje. Jei nerasi - rašyk, stengsimės padėt. :wink:
LT-vACC Events Director | FlyLVA member
Image
If flying were the language of man, soaring would be its poetry... Image
Algis

Skype ID: algisrr

Postby bombasi » 22 Jan 2010, 17:38

Beje, dar norėčiau paklausti kurį FS geriau naudoti?
bombasi

Postby Rolandas » 22 Jan 2010, 20:31

Perskaityk post'ą prieš tai, tik šįkart įdėmiau.
Image
Rolandas

Skype ID: rolandas_90

Return to Pradedantiesiems/ For beginners